Skaffa pengar snabbt

Skaffa pengar snabbt Skaffa pengar snabbt

Att skaffa pengar snabbt är lättare sagt än gjort och du ska alltid tänka att du behöver ha en trygg och regelbunden inkomst som grund. Alla pengar utöver det som du lyckas skaffa snabbt eller på längre sikt, får du se som en form av "bonus" och du bör inte räkna in sådana snabba pengar i din budget.

Här kommer vi inte behandla metoder som att samla tomburkar eller tiggeri utan vi ger tips om hur du snabbt kan skaffa pengar och även hur du kan bygga upp en ekonomi som gör att du har en trygg och säker inkomstkälla både på medelkort och längre sikt.
 

Snabba pengar tips - säkert sätt

1) Din utgångspunkt skall alltid vara att ha någon form av regelbunden inkomstkälla som utgör din grund för tillgängliga pengar varje månad. Lämpligast är det att du har ett arbete av någon form eller att att du vet att du har en annan regelbunden och förhållandevis säker inkomstkälla.
 

2) Håll dina utgifter och kostnader nere så att du har koll på hur mycket pengar du har över att röra dig med när alla de mest nödvändiga utgifterna är omhändertagna. Gör en budget om du inte redan har koll på dina pengar och din privatekonomi.
 

3) Har du ett akut behov av pengar kan du börja med att sälja saker som du inte behöver längre. Många blir förvånade över hur mycket pengar en "källar-städning" kan ge.
 

4) Om du inte löser ditt behov av snabba pengar, ta ett lån som passar dina förutsättningar. De bästa villkoren får du om du söker lån hos banker och långivare som normalt sett beviljar även större lån så ansök i första hand hos dem. Detta förutsatt att du inte har betalninganmärkningar eller dålig kreditvärdighet för då är snabblån med betalningsanmärkning och lån utan uc kontroll de bästa alternativen för dig.
 

Här finns bra tips på hur du kan skaffa mer pengar snabbt utan att behöva ta ett lån.
 

Snabba pengar med viss risk

Snabba pengar med viss risk kan du tjäna om du har ett mindre kapital som du är beredd att investera eller satsa för att på så sätt ha möjligheten att mångdubbla din insats. Detta är inget att rekommendera för dig som har dålig ekonomi och redan lever på gränsen till att klara din ekonomi. För dig som har råd att satsa en slant kan det dock innebära vändpunkten i ditt liv och därför kan det vara värt ett försök.
 

1) Handla med aktier, valuta eller binära optioner. Det finns sätt att investera pengarna på olika mer eller mindre riskfyllda investeringar med både lång, medel och hög avkastning på bara några timmar. Var dock beredd på att du lika gärna som du blir otroligt rik snabbt, kan förlora ditt insatta kapital.
 

2) Med liten eller i vissa fall ingen egen insättning kan du pröva din lycka på spel och dobbel och vinna pengar online. På flera ställen får man gratis pengar att spela för och på andra ställen krävs en insättning för att få ytterligare gratis pengar på kontot att spela för. Sätt inte in egna pengar om du inte har råd att förlora dem!
 

Bygg upp en mer långsiktig extra inkomst

1) Skaffa ett "vanligt" extrajobb utöver den sysselsättning som du normalt har på dagarna. Att söka extrajobb är ett enkelt sätt att skaffa extrapengar även om det inte alltid är så enkelt att få själva jobbet.
 

2) Tjäna pengar på att delta i betalda undersökningar på nätet. Detta kräver en del tid och engagemang men på sikt kan du skapa dig en extrainkomst som gott och väl ger utrymmer för det där "lilla extra". Observera dock att det ibland kan kännas ganska tidskrävande men kom ihåg att detta är tryggt, säkert och helt riskfritt eftersom du inte behöver satsa mer än din tid. Ersättningen för att delta i betalda undersökningar varierar kraftigt och ibland krävs en del tålamod och ett antal ifyllda undersökningar innan du får delta i undersökningar som är mer välbetalda (upp till flera hundra kronor per undersökning).
 

3) Tjäna pengar genom att göra reklam för olika e-handelsföretag och onlinebutiker på din hemsida eller blogg. Detta förutsätter att du gör reklam för tjänster och produkter som är relevanta för dina besökare på hemsidan eller bloggen eftersom ersättningen du får bygger på att dina besökare faktiskt klickar på dina reklamlänkar och i de flesta fall behöver de också genomföra ett köp för att du själv skall tjäna pengar på det hela.
 

Köp inte dyra system eller gå med i pyramidspel

En tumregel för dig som vill tjäna pengar är att inte köpa några dyra "tjäna pengar system" eller gå med i något pyramidspel. Att köpa en bok eller gå med i något enstaka nätverk som kan vara okej att göra men om du behöver betala summor i utbyte mot löften om att tjäna snabba pengar utan att själv behöva anstränga dig eller jobba för pengarna på något som helst sätt, är i 99,9% av fallen en bluff.

Att utgå ifrån tumregeln att allt som verkar för bra för att vara sant kan vara gott nog. Innebär det ingen kostnad för dig så kan det förstås vara värt att pröva men se upp för bedragare och pyramidspel.
Utgå alltid från att det kräver en viss möda och besvär för dig själv även när du skall skaffa pengar snabbt. Om du är i ett så desperat läget att du är beredd att kasta dig in i pyramidspel och annat, är det bättre att ansöka om snabba och säkra lån även om det kostar en del i ränta. Inget kan vara värt att utsätta sig för risken för bedrägerier och lurendrejeri på nätet.
 

Snabba lån som en tänkbar utväg

Snabba lån är en lösning som många väljer. Dels är det helt lagligt men det är också ett av de tveklöst snabbaste sättet att skaffa pengar på. Det finns dock många saker att tänka på innan man kastar sig in på att ta ett snabblån som lösning på sina behov av pengar. Till det viktigaste hör att lånet kommer att kosta pengar och du måste vara säker på att kunna betala tillbaka lånet inom avtalad tid, annars kan du få stora problem.

Ibland kan man förhasta sig och söka ett lån, bli godkänd för det, få pengarna utbetalda och sedan ångra sig. Det är inget att oroa sig för eftersom man har rätt att ångra sig om man tagit ett lån man inte visade sig behöva. Ånggerrätten gäller i 14 dagar men du kan även i ett senare skede, förtidsinlösa lånet när du vill utan extra kostnader.
 

Innehållet på den här sidan uppdaterades senast 2020-01-13.